donderdag 2 september 2010

2 september, Boca Raton dag 18

Het ontbijt komt al aardig onze keel uit, elke morgen hetzelfde, wafels, bagels, jam en yoghurtjes. Niks geen vleeswaar of lekkere kaas......
Vandaag gaan we voor een echte relaxdag, we zijn om 9.45 uur al op weg naar het strand. Het waait niet meer zo hard en de golven zijn dan ook niet meer zo hoog. We kunnen weer lekker zwemmen in de zee. Ook hier is het strand weer schitterend.




Verderop is er een walvisje aangespoeld. Wat een heisa er omheen, een helicopter cirkelt de hele tijd boven ons hoofd, er staan al 3 cameraploegen te filmen en diverse autoriteiten bewaken het aangespoelde dier. Zijn staart is eraf, waarschijnlijk van een schroef van een boot.





In de middag gaan we alvast wat eten in een foodcourt (geen walvis.....), want het is behoorlijk heet geworden op het strand, even uit de zon, de airco in...

Na terugkomst bij het hotel installeren we ons bij het zwembad voor een frisse duik en om een dutje of wat spelletjes te doen. Het is nu heerlijk buiten, van die zwoele avonden hebben we er niet veel in Nederland.

Geen opmerkingen: