woensdag 30 april 2008

Dag 4 Las Vegas (29-04-2008)





Vanochtend hebben we uitgebreid ontbeten in ons hotel. Heerlijk vers fruit, pancakes, scrammled eggs, croissants noem maar op. We hebben onze buiken goed vol gegeten.

De kids wilde dolgraag naar het zwembad, dus zo gezegd zo gedaan. Heerlijk water en ook nog een bubbelbad met kokend heet water! De glijbaan was helaas buiten werking, wat vooral Romy erg jammer vond. Omdat de zon al aardig begon te branden zijn we naar onze hotelkamer gegaan. Lekker even een beetje relaxen, lezen, gamen en opfrissen.







We wilden de rest van de hotels op “The Strip” nog zien, we gingen eerst naar het Luxor en The Mandalay Bay, de eerste 2 hotels. Vooral dat laatste is erg luxe. We zijn met de lift naar de 64e verdieping gegaan, maar kwamen helaas het restaurant niet in. We hadden niet de juiste dresscode. Wij terug naar het Luxor om bij de “Mac” wat te eten.



Elk hotel heeft natuurlijk ook een casino en gelukkig mogen we er met de kids wel doorheen lopen.




Daarna met de auto naar Hotel Paris gereden en onze auto in de parkeergarage gezet. Vandaar richting The Flamingo (zie foto hierboven), The Venetian en naar de overkant met Treasury Island en Ceasar’s Palace. The Venetain is ook geweldig mooi, er loopt een echt kanaal doorheen, met gondels. Gondeliers zingen de mooiste liederen, terwijl jij je kan vergapen aan de duurste winkels van Venetië. In het midden is een waterval gemaakt met een wensfontein.

We hadden zowat de blaren op onze voeten gelopen en moesten nog wel terug naar onze auto.
We hebben onderhand een etappe van de Nijmeegse vierdaagse gelopen denk ik. Maar het was de moeite meer dan waard.
Las Vegas is eigenlijk één groot (fake)pretpark, geweldig om een keer geweest te zijn.

1 opmerking:

Unknown zei

Jammer dat jullie het restaurant niet in mochten, misschien had Ronald iets anders aan moeten trekken dan z'n brandweerpak?! Hebben jullie nog een gokje gewaagd in Las Vegas? Hier is alles prima, Koninginnedag in Zevenbergen is voor zover wij weten rustig verlopen. Het heeft wel veel geregend, vooral 's-morgens. De kinderen hebben voor het eerst niet met de kinderbraderie meegedaan, maar goed ook, gezien het weer. Annemieke zou eerst met vriendinnen naar Amsterdam gaan, maar vanwege het weer is het Breda geworden. We hebben haar niet meer thuis horen komen, dus het zal wel leuk geweest zijn. Eveline is een paar dagen aan het logeren bij Janneke op de camping, vanmiddag halen we haar weer op. Vandaag begint het jazzfestival in Breda, morgen gaan we daar even kijken en luisteren. We kijken weer uit naar jullie volgend bericht! Veel plezier!
Groetjes, de maasKUS