dinsdag 6 mei 2008

Dag 10, Phoenix – Scottsdale (05-05-2008)


Vanmorgen na het ontbijt zijn we bij het zwembad gebleven. Even lekker plonsen en relaxen. Er is ook een bubbelbad bij het zwembad, alleen dat water is kokend heet! Niet echt lekker bij een temperatuur van 25 graden.

’s Middags zijn we gaan shoppen, want het werd nu wel erg heet!
Via internet hadden we een adres van een Outlet Mall. Nou dat was een gigantisch winkelcentrum. We hebben dan ook nog even lekker onze slag kunnen slaan.

In de Food Corner hebben we wat gegeten, de kids broodje snelweg van Subway. En wij bij de Japanner, Suki Hana, Beef Teriyaki, met rijst en noedels. Heerlijk weer es wat anders dan friet en burgers.

Hierna zijn we bij een groot speelparadijs gaan minigolven en go-karten. Het was inmiddels donker, bewolkt en niet meer zo warm. Dus dat was goed te doen.
Nog even lekker wat gedronken en weer terug naar ons hotel.

In onze hotelkamer kwam ik erachter dat mijn zilveren ketting weg was, waarschijnlijk gestolen door de schoonmaakster. Stom van mij om hem daar achter te laten!!!
De general manager zou de volgende dag een onderzoek instellen, maar tot nu toe zonder resultaat. Dat wordt denk ik wel een verzekeringskwestie.

Geen opmerkingen: