dinsdag 6 mei 2008

Dag 11, San Diego ( 06-05-2008)

Vanmorgen na het ontbijt en een praatje met de general manager, vertrokken naar San Diego. Volgens de navigatie een rit van 600 kilometer!! Dat wordt een lange zit.




Onderweg zien we het landschap telkens weer veranderen. Op een gegeven moment rijden we door woestijnduinen, prachtig om te zien, met hier en daar een cactus.
We moeten nog een bergpas over, het lijkt wel of ze hier de rotsblokken van een grote hoogte naar beneden hebben gegooid, heel apart.


Onderweg worden we op de Highway 2x gecontroleerd. Een keer door de grenscoltrole van Californië met de vraag of we nog groente of fruit vanuit Holland met ons meegenomen hebben. Tuurlijk niet, veel te gezond! Daarna door de douane, ze zijn op zoek naar illegale Mexicanen. Gelukkig heeft Ronald zijn snor jaren geleden afgeschoren! Dus we mogen beide keren gewoon doorrijden.

Dit kwamen we onderweg nog tegen. De jeep hangt vast aan de camper!



Dan wordt alles ineens weer groen en rijden we in de mist. Tot 10 kilometer voor San Diego blijft het mistig, maar in de verte zien we het alweer opklaren.

San Diego is wel een stukje drukker dan Phoenix, overal komt het verkeer vandaan.
Als we bij ons hotel, Days Inn en Suites, aankomen is het nog maar 15 graden (Celsius).

Robbin gaat nog een poging wagen in het zwembad, maar is al snel weer terug. Het is toch wel een beetje koud en ongezellig in je eentje zwemmen.



Hierna gaan we ergens nog wat eten, en een beetje rondhangen in onze hotelkamer.

Morgen wachten de orka's en dolfijnen van Sea World op ons.

4 opmerkingen:

Carla zei

Hoi luitjes
Goedemorgen
Mezelf ook maar even op m'n werk ingelogd...heb ik daar ook nog eens wat gezelligs te doen ha,ha,ha.
Als ik het zo lees hadden jullie beter nog een weekje kunnen bij boeken om bij te komen,jullie doen veel in een korte tijd.Geniet van de hele grote VISJES???'t zwemt toch in water!
groet Carla

Unknown zei

Carla, wat lees ik nu: "Op het werk inloggen????" Ben jij ook gemeenteambtenaar dan?
Gr Bert

Unknown zei

Na alle drukke dagen jullie verhalen weer bijgelezen. Ik kan nog niet inloggen op mijn werk. Viel trouwens vandaag weer vies tegen, "werken"! Prachtig jullie rondreis, genoten van de vele foto's. Ronald had zeker zijn mexicaanse hoed thuisgelaten omdat jullie zomaar door mochten rijden. Zo'n vakantie met camper en auto is wel ideaal, beter dan een auto die je steeds in de steek laat!!! Niet teveel afkoelen, de temperatuur bij ons is dan toch beter. Geniet nog even van jullie vrijheid, doen wij ook! liefs en een dikke knuffel

Unknown zei

vergat even om mijn naam onder het berichtje te zetten, Jeannette