maandag 12 mei 2008

Dag 15, Los Angeles – Atlanta – Amsterdam (10/11-05-2008)

Vandaag dan de terugreis naar Nederland. Om 6.00 uur zijn we met het busje van het hotel naar het vliegveld gebracht. Daar aangekomen was het al aardig druk, iedereen wil naar huis zeker.
Bij de incheckbalie bleek één koffer veel te zwaar te zijn, we moesten wat spullen overhevelen van de ene naar de andere koffer, anders moeten we 80 dollar bij betalen. Wel kreeg deze koffer een `heavy weight` sticker. Toch teveel geshopt!?!

De vlucht naar Atlanta vertrekt op tijd, het is een vlucht van 3 ,5 uur, valt nog mee he.
Eenmaal daar aangekomen gaan we naar de band waar de koffers aankomen, blijken ze al in het vliegtuig naar Amsterdam te zitten. Op de heenreis moesten we zelf de koffers overhevelen, nu dus niet. Wij als een gek weer terug naar de Gate, moesten we eerst natuurlijk wel door de security! Daar was het druk, maar het ging vlotjes.
We hadden nog een half uur om bij de Gate te komen en we moesten helemaal naar de andere kant van het vliegveld. Gelukkig rijdt er daar een soort metro die je naar de diverse uitgangen brengt. Eenmaal bij de Gate aangekomen blijkt ons vliegtuig een half uur vertraging te hebben. Hebben we ons dus voor niets zo gehaast.


Vliegveld Atlanta.



De vlucht naar Amsterdam gaat zo’n 8,5 uur duren. Gelukkig hebben we weer een toestel met voor iedere stoel een eigen entertainmentset.

Eenmaal aangekomen in Amsterdam worden we naar het eind van het vliegveld getaxied. Aangezien de bagage-afhandelaars staken, zijn nogal wat vliegtuigen vertraagd en houden ze de Gates bezet. Met een trap lopen we het vliegtuig uit en worden met bussen naar een ingang gebracht, het lijkt wel Turkije! (ook qua weer betreft trouwens, het is prachtig weer in Nederland!)
Gelukkig handelt Delta Airlines zelf de bagage af, dus binnen een half uurtje hebben we onze koffers. Nu kunnen we op weg naar huis.

Eenmaal thuis, zetten we de koffers binnen en gaan direct naar bed. We zijn voor ons gevoel 24 uur op de been. Na een flinke middagdut kunnen we er weer tegen.

Het was een fantastische reis, we hebben allemaal volop genoten.
Nu kunnen we nog nagenieten van alle foto’s die we gemaakt hebben.

1 opmerking:

Unknown zei

Jullie laatste verslag gelezen, dus van ons ook nog een laatste reactie! Wij vonden het leuk om jullie op deze manier te kunnen volgen, zo hebben wij ook een beetje mee kunnen genieten!
Groetjes van de buren!