maandag 23 augustus 2010

23 augustus, dag 8 Tampa/Clearwater

Als we wakker worden schijnt de zon alweer niet vandaag, er hangen zwarte wolken boven Naples. Na het ontbijt vertrekken we naar Tampa, op internet hebben we een leuk hotel gezien in Clearwater, een stadje vlakbij Tampa. Een rit van ongeveer 250 km.

Onderweg begint het weer es hard te regenen en mede daardoor komen we in een file terecht. Even verderop blijkt er eentje van de weg afgesukkeld te zijn. Gelukkig kunnen we daarna weer goed doorrijden.

Het hotel in Clearwater heeft nog een kamer vrij voor ons. Het regent nog steeds en we hebben nog de hele middag, we besluiten naar het Florida Aquarium in Tampa te gaan. Onder de schelpvormige koepel is een van de modernste aquaria gerealiseerd, er zijn tanks met vissen (uiteraard), er zijn diverse soorten inheemse vogels, otters en natuurlijk alligators. Er is een mangrovebos nagebouwd met ondiep water. Het is echt een prachtig aquarium, we blijken al heel wat van de diersoorten te herkennen.
Hieronder zien we Robbin en Romy, dat zijn in dit geval geen inheemse diersoorten, hahahahaha......., maar ik had ze wel direct herkend!



Nog even een pizzaatje eten, zo groot als een wagenwiel, nog wat drinken inslaan, en dan terug naar het hotel. De kids willen nog even zwemmen en in de wirlpool! Want ondanks de regen is het toch lekker warm buiten.


4 opmerkingen:

De Ardennes zei

Hallo Roesseltjes,

De Ardennes wensen jullie een hele fijne vakantie op Mallorca!
Bart alvast een hele fijne 12e verjaardag.

XXX De Ardennes vanuit Florida.

Karin zei

Hoi allemaal, bedankt hoor! We hopen overmorgen ook lekker in de zon te zitten!!! Namens Bart bedankt en een taartje heb je nog tegoed, tot blogs, houdoe, gr. van ons

Unknown zei

dankjewel jullie een fijne vakantie,
bart

Unknown zei

De maasKUS zijn ook weer in de lucht! Doordat er 2 (!) computers achter elkaar zijn gecrasht waren we jullie adres kwijt. Romy heeft ons weer op weg geholpen. Even alle verhalen gelezen, ziet er goed uit! Leuke foto van Ronald, heb hem altijd al wijs gevonden! Tot morgen! Oudoe eeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!