donderdag 19 augustus 2010

19 augustus, dag 4 Key West

Na het ontbijt zijn we eerst de parkeerboete gaan betalen. Het zijn ook hier echte ambtenaren! Van het kastje naar de muur…. Maar uiteindelijk vonden het kantoor van traffic control. Gelukkig dat is ook weer achter de rug, nu snel op weg naar het strand.

We vinden een heerlijk stuk palmenstrand. Das lekker zo onder de palmenbomen, lekker veel wind en schaduw. Door het vele zeewier is het zwemmen in zee niet zo aantrekkelijk.


In de middag zijn we naar het Aquarium Museum geweest. Dit aquarium is al in de jaren dertig gebouwd, een prachtig historisch gebouw. Tijdens de rondleiding worden de roggen en haaien gevoerd, nou die lusten wel een visje! Er is ook een touch tank, met zeesterren, zee egels en paardehoeven krabben. De gids vertelt dat deze al 3,5 miljoen jaar leven op aarde, nog langer dan de dinosaurissen. Het zijn echt eigenaardige beesten, ze lijken een beetje op een duitse helm, maar dan met pootjes eronder en een staart!


In de vroege avond nog even relaxen op de hotelkamer, even uit de zon! Daarna nog even een duik in het zwembad en dan lekker slapen…….

Morgen rijden we naar de Everglades.

2 opmerkingen:

De Ardennes zei

Als we sneller internet hebben, zal ik er nog wat fotokus bijzetten! Groetjes De Ardennes

Karin zei

Die fotookes daar kijken we inderdaad elke keer naar uit, hopen dat jullie rap sneller internet hebben, want van die fotookes krijgen we zelf ook steeds meer vakantiekriebels! goodbey, en pas op voor de parkeerbonnekes, gr. Karin