woensdag 25 augustus 2010

25 Augustus, Orlando dag 10

Haai allemaal,

Ik heb vandaag aan mama gevraag of ik (Romy) deze dag het blog mocht schrijven, en zo je ziet mocht het!

Nadat we ontbeten hadden gingen we met de auto naar Orlando rijden. Het was maar 2uurtjes rijden ofzo. Toen we aankwamen en het eerste hotel vroegen hoe duur het was, namen we die meteen. Het is een leuk hotel met een best wel groot zwembad. Het is ook een mooie en weer een grote kamer met een redlijke badkamer. Nadat we eventjes gerust hadden gingen we naar een outlet geval. Zoiets als Rosada in Roosendaal. Het was ff zoeken maar dan heb je ook wat :) Ik heb daar alleen 2 nagellakjes gekocht maar voorderest heeft niemand iets gekocht ofzo. Toen we weer terug kwamen scheen de zon een beetje en gingen we nog fftjes zwemmen.

Wonderworks, XD Theater en indoor Roller Coaster

Daarna gingen we eten bij de MacDonalds. Nu zullen julie vast denken oh, gewoon een standaard mac donalds zoals altijd. Maar nee het was best een bijzondere mac. Er stond dat het de grootste van de wereld was!! Er was zeg maar gewoon een eetgedeelte, maar daar omheen stonden allemaal van die spel apparaten. (denk maar aan een flipperkast, airhokey en dat soort dingen) Haha je hoorde allemaal van die stomme geluidjes om je heen. Maar er was zoon dans ding, dan zag je op een beeldscherm allemaal pijltjes en daar moest je dan op stappen op het ding waar je opstond. En er waren 2 van die wat dikkere mensen aan het dansen. En hoe! Die man kon het harstikke snel en goed, en die vrouw ook! Robbin heeft een stukje gefilmd en gaat het op youtube zetten, morgen staat de link in ons nieuwe blog stukje. Na het eten gingen we weer terug naar het hotel.




Morgen gaan we naar Disney!!!! Dus we gaan wat vroeger slapen en heel vroeg eruit.. Maar ik heb er KEIVEEL zin in!!! :)

:) = een smilie

5 opmerkingen:

Carla zei

Nou meid je hebt het mooi geschreven hoor! Ik ben erg benieuwd naar de "dancing fat people".Hier alles rustig, het weer is om te huilen...warm met veel water.
Geniet morgen in Disney en ik lees wel weer hoe het geweest is.
Groetjes Carla

Jaap Sr zei

Haai daar,

Het gaat goed met de Jorisbende.

De laatste schrijfster heeft al 2 baantjes .Hier alles okees
De Kermis is al weer van start gegaan met veel lawaai enregen.Veul leut in Disney,
groet van OpaOma

De Ardennes zei

Hallo Carla en de rest,
Hierbij de link van het filmpje.

http://www.youtube.com/watch?v=HUFYSu5To0U

Gr.Monique en de rest.

Unknown zei

Veel plezier in Disneyland! Het regent hier enorm! Onze gezamenlijke jacuzzi is bijna vol!

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.