dinsdag 17 augustus 2010

17 augustus, Dag 2 Miami

Vanmorgen waren we allemaal al vroeg wakker, Nederlandse tijd 12.30uur, hier 6.30 uur.
Eerst een ontbijtje, daarna via DownTown Miami richting South Beach.
Onze bolide parkeren we op Ocean Drive. We lopen langs de vele art deco hotels die langs deze drive liggen. Om 9.00 uur is het al aardig warm, 89 graden Fahrenheid = 32 graden Celsius.
We gaan nog even een uurtje op het strand liggen en zwemmen in de zee. Het water is echt heerlijk, warm!
We pakken nog een verlaat ontbijt-lunchje op Ocean Drive en rijden dan terug naar ons hotel om even te badderen. We hebben een half uurtje de tijd, het klein geld is op voor de parkeermeter!


In de middag gaan we shoppen in 1 van de grootste Malls van Miami, Dolphin Mall. Wat een paradijs om te shoppen, meer dan 200 winkels om onze dollars te laten rollen!! Je moet hier bij het shoppen wel rekening houden met de tax (7 %) die nog bovenop het prijskaartje komt.
We gaan op zoek naar de I-pad, die blijkt hier toch iets duurder te zijn dan we dachten….. Het excuus van de verkopers, moeilijk te krijgen in de VS, ja ja…. Wij speciaal naar Amerika voor dat ding, hahahaha.

Morgen verlaten we Miami en rijden we naar Key West.

5 opmerkingen:

jaap zei

Klinkt allemaal heel erg goed, lekker warm ook! Niet teveel dollars laten rollen he, jullie moeten nog naar huis! Waar gaan jullie de komende week allemaal naar toe?
veul leut!
Ans en Jaap

De Ardennes zei

He Jaap en Ans,
Nu zitten we op Key West en gaan nog naar Tampa, Orlando, San Augustin, Cape Canaveral en dan weer terug naar Miami.
Het is heerlijk hier, lekker windje en een zwembad.....

Unknown zei

Na behoorlijk wat regen de afgelopen dagen wordt het weer hier wat beter, maar bij jullie is het natuurlijk veel aangenamer. Veel plezier!

Karin zei

Jeetje, zitten jullie ons lekker te maken met dat zalige weer daar, terwijl hier vanochtend nog wat heerlijke hollandse buien vielen!! En Robbin, het is maar rustig op de pieper hoor, je hebt nog niks gemist, tatuuu, haha, gr. van de Roesseltjes

De Ardennes zei

Ha die Roesseltjes,
Heerlijk joh die buien.
Wij hebben hier denk ik 10 druppels gehad. En verder vooral veel druppels zweet!!
Robbin houd het wel bij op brandweerspotters.....
Groetjes van ons.