zaterdag 28 augustus 2010

26 augustus, Orlando/Magic Kingdom dag 11

Haaai allemaal, mama vroeg of ik weer vandaag het blog wou schrijven. Tuurlijk.



Nou, vandaag gingen we dus naar Disney!! We moesten best vroeg opstaan, maar dan heb je ook wat! Lekker geontbeten en toen met de auto op naar disney. Eenmaal daar aangekomen moesten we eerst met een soort van groteveerpond naar de overkant, want daar was het Magic Kingdom pas. In het Magic Kingdom heb je allmaal verschillende ‘landen’. We begonnen we bij AdventureLand. Eerste actractie was een soort bootje, die door zoon oerwoud heen vaarde. Je zag allemaal dieren enzo. In Adventureland was ook een hele leuke achtbaan. Je zat in een karretje en dat ging dan door bergen enzo. Hij was helemaal niet eng, mama durfde er zelfs in! En in Adventureland was ook de Splasch Mountain. Dan zat je met zen 2en naast elkaar in een nepboomstam, en dan ga je door het water heen. Dan ga je eerst allemaal langs een soort bos met allemaal beesten, en dan ga je af en toe naar boven en weer keihard naar beneden. Maar zoon keihardnaarbenedending was er 1 hele erge, hij ging heeel hoog en dan heel stijl en snel naar beneden en dan werd je op het einde helemaal nat.Toen kwam Frontierland, dat was niet zo heel groot. We weten eigenlijk niet meer zo goed wat daar allemaal was. Maar zowiezo een beren show. Dat waren allemaal van die nep beren, het was een beetje erg kinderachtig hoor haha.




Toen kwam Liberty square. Daar was ook niet zo heel veel te beleven. Er was wel de Hall of Presidents. Dat was ook een soort show over hoe de USA aan zijn presidentsschap kwam. Dan op het einde allemaal van die poppen presidenten en dan noemde ze ál die namen op hee! Pff dat zijn er heeel veel.

Daarna kwam Fantasyland, Dat was wat kinderachtig. Eigenlijk hebben we daar ook bijna geen actracties gedaan… En gelukkig was It’s a small world under construction! :) Haha wij blij, anders heb je heeeel de dag nog dat superstomme deuntje in je hoofd.

Daarna was de Mickey’s Toontown Fair, Dat was best grappig. Daar was het huis van Mickey Mouse en van Minnie Mouse. Dat was echt best leuk, alles was zo grappig gekleurd. Net alsof je in een van die filmpjes zelf loopt. In Mickeys Toontown was ook een kinder achtbaan. Daar zijn we met zen 4en in geweest. Dat ding gaat nog best hard hoor! :)




Toen kwam Tomorrowland. Dat vond ik wel het leukste van de dag. Want daar waren ook zoon beetje de leukste actracties. Er waren van die soort kart autootjes waar je in kon. Ik samen met mama en de mannen apart. Haha was ook best grappig. Toen was er een Carousel of Progress. Was ook een soort show. Je zat dan gewoon en dan was het podium voor je en dan als het stukje afgelopen was draaide je rond, maar het podium bleef staan. Het waren ook weer van die robot-poppen. Daarna was volgens mij de parade. Was ook best leuk. Mickey en Minnie gezien :).



Toen weer terug gelopen naar Tomorrowland. En ja, de Space Mountain he. De achtbaan van het Magic Kingdom. Ik ging er na wat twijfelen toch maar in. Je zat met zen 6en achterelkaar. Je zat dan in een zogenaamde ‘racket‘ en dan ging je de ruimte in. Het was een binnen achtbaan en je zach allemaal sterren enz. Hij ging echt heel snel! Daarna ben ik er nog een keer in geweest samen met Robbin. Toen zijn we in Stitch‘s (van Lilo en Stitch) Great Escape geweest. Was best grappig. Want het leek een beetje 4D. Als Stitch dan tufte dan werd er zeg maar water gespoten. Daarna Nog in Monsters en Co. Laugh Floor geweest. Dat was zo lol! Het was een soort van film. Maar dan werden er mensen in het publiek gefilmd. Dus bijvoorbeeld, dan zag je iemand in beeld die in het publiek zat, die vroegen ze: Waar ben je bang voor? Dan zei die gene: Spinnen. En dan zag je weer gauw iemand anders in beeld en toen zeiden ze: En is deze meneer dan enger? Haha dat soort dingen. En dan werd steeds de zelfde man gefilmd bij dat soort vragen. Toen was er nog een Buzzlightyear Space Ranger Spin. Dan zat je in een karretje met zen 2en, en dan had je een pistooltje en dan ging dat karretje langs allemaal dingen en daar moest je dan op schieten en dan kreeg je punten. Was echt leuk :). Toen hadden we alle 4 eigenlijk best honger en hebben we wat frietjes op. :)Toen hadden we eigenlijk alles al gehad. We zijn nog maar ff met een treintje meegeweest die helemaal rond het park ging. En nog wat actracties gedaan die we leuk vonden. Laat in de avond, toen het al donker was, was er nog een lichtjes parade. Dan kwamen er allemaal karren met lichtjes. Was echt SUPERmooi om te zien. Na de lichtparade wilden we weer naar huis. We waren moe, en onze voeten deden zeer.





Maar we hebben dan ook een super leuke dag gehad!!!!!!

1 opmerking: